Gaišas rubīna krāsas sausais sarkanvīns, kas tiek gatavots no senlaicīgās vīnogu šķirnes Alvarelhão, ko vietējie pazīst pēc nosaukuma Brancelho. Vadoties pēc senām portugāļu tradīcijām, sarkanvīns 24 mēnešus tiek izturēts 400L Franču ozolkoka mucās. No vīnogas tiek iegūti intensīvi sarkano augļu, zemeņu un ķiršu aromāti, taču no izturēšanas mucā, vīnam piemīt arī maigs ciedra aromāts. Garšā vīnam raksturīga šokolādes un ādas notis, taču piemīt arī spēcīgs skābums. Izturēšanas potenciāls 9 gadi. Ideāli derēs pasniegšanai pie jēra, kas pagatavots pikantās garšvielās, vai ar sautētu cūkgaļas muguras karbonādi, radot izsmalcinātu un unikālu garšu kombināciju un pieredzi. Pasniegt viegli atdzesētu 16–18°C grādu temperatūrā.