Sauss sarkanvīns tumši violetā krāsā Les Ormes de Cambras Merlot Rouge IGP no Francijas reģiona Pays d’OC, kas tiek veidots no pilnībā nogatavinātām Merlot vīnogām un pildīts tradicionālajā Bordeaux reģiona pudelē. Pēc vīnogu novākšanas procesa, macerācija ilgst 2-4 nedēļas kontrolētā temperatūrā, lai gūtu visaugstākās kvalitātes garšu no Marlot vīnogām. Šim intensīvi sarkanās krāsas vīnam piemīt īpaši izteikts melno augļu aromāts un viegls garšvielu un lakricas aromāts. Garšā viegli tanīni un pēcgarša vidēja ilguma. Vīnu ieteicams pasniegt 10-12 °C temperatūrā. Labi sader ar delikatesēm, sarkanu asiņaino gaļu ar sēnēm, balto gaļu un ceptu mājputnu gaļu.